Region

Svet

Tanja Savić otkrila da li se seli iz Srbije!

Pevačica Tanja Savić stalno je na meti javnosti, a u poslednje vreme se više pisalo o njenom privatnom životu, nego o karijeri.

Tanja Savić otkrila da li se seli iz Srbije! Foto: Screenshot Youtube



Tanja Savić bila je učesnica prve sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda i postala jedna od najpopularnijih pevačica u regionu. Nakon udaje i proširenja porodice, kao i preseljenja u Australiju, njena karijera je stagnirala. Pesmama "Švaler" i "Prostakuša" uspela je da vrati deo stare slave, ali njen privatan život uvek je bio meta interesovanja javnosti. U poslednje vreme se pisalo da se seli ponovo u Australiju, da je izgubila bebu, a ona je rešila da stavi tačku na sva nagađanja:"To nije tačno. Jednostavno, mi svaki put kad odemo u Australiju to je samo na odmor, to jest odemo na dva meseca malo da napunimo baterije, jer ovde stvarno mnogo radimo. Za sad ne planiram preseljenje" rekla je Tanja za Pink.rs i otkrila istinu o gubitku bebe i želji za povećanjem porodice:"Pričala sam o tome, to je moj privatni život, ja bih neke stvari zadržala samo za sebe. Ja sam uvek za decu. Volela bih da imam još dvoje, dve devojčice. Željan sam ženske dece. Imam dva sina, to jesto imam trojicu u kući, tako da mi stvarno nije lako. Treba nam jedna devojčica da nas malo smiri, jer sam i ja postala kao dečak pored njih. Gledam crtaće, gledam Transformerse, sve što je vezano za mušku decu"

Tanjini fanovi jedva čekaju da čuju nove pesme:"Planirala sam sad na leto nešto da izdam, ali sam malo zakasnila, pa ćemo ostaviti to za septembar mesec. Ja bih volela da to bude balada, jer meni baš leže balade, ali videćemo".

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>