Region

Svet

Zorica Marković žestoko oplela po Snežani Đurišić i Vesni Zmijanac

Zorica Marković već dugo je u lošim odnosima sa svojim koleginicama Snežanom Đurišić i Vesnom Zmijanac, i ne propušta priliku da žestoko oplete po njima dvema.

Zorica Marković žestoko oplela po Snežani Đurišić i Vesni Zmijanac Foto: Screenshot YouTube



Zorica Marković je nekada važila za jednu od popularnijih folk pevačica, a sada je mikrofon zamenila privatnim biznisom. Zorica je poslednjih godina bila redovni učesnik rijaliti programa, pa su se mnogo više pamtile njene svađe i psovke, nego pesme koje je snimala. Sa Snežanom Đurišić i Vesnom Zmijanac nije u dobrim odnosima. - “Gospođa Đurišić ćuti, okej, super, i ne tražim da progovori, ali ja sam se po pitanju nje javno oglasila. I po pitanju Vesne Zmijanac i ostalih ljudi. One su dame, a ja sam zlo. Ma, pu*ite svi! Ja sam zlo, a nek one budu dame. Nisam dugovala nikome, delimo isti hleb i znam koliko je to teško, ali znam sve one bolne stvari koje su one meni uradile, a mislile su da ja to nikad neću saznati. Istina uvek ispliva”. - bila je oštra Markovićeva za Svet.

Zorica ne želi više nikada da se sretne sa koleginicama. - “Volela bih da za njih stvarno više ne postojim. Sad nemamo dodirnih tačaka i nadam se da su me konačno ostavile na miru. Imaš energetskih vampira, veštica, dobrih glumaca i onih koji gaze preko leševa. Ja sam jedan period bila opasno gažena zbog ljubomore. Pod ovim nebom ima mesta za sve, bez obzira na to što svi živi pevaju. Niko ništa na nebo neće poneti, ali mogu da potpišem da sam zasigurno na korak do raja, a to želim i dušmanima i prijateljima”. - istakla je pevačica.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>