Region

Svet

Pomen Tošetu Proeskom u Beogradu 18. oktobra (Foto)

Sedmogodišnji pomen za Tošeta Proeskog održaće se u subotu, 18. oktobra u 18:30 sati, tradicionalno u maloj crkvi pored Hrama Svetog Save u Beogradu.

Pomen Tošetu Proeskom u Beogradu 18. oktobra (Foto) Foto: Svet plus


 
Toše Proeski IN MEMORIAM (1981-2007): Sedam godina od smrti Balkanskog anđela (Video)
"Kao i svake godine, i ove obeležavamo dan kada se naš anđeo preselio u nebeska prostranstva. Beograd pamti Tošeta i fanovi u glavnom gradu Srbije nikada ne propuste priliku da se još jednom okupe i na taj način slave njegov lik i delo i njegov kratak, ali neverovatno vredan i život, ispunjen ljubavlju prema drugima ma koliko bili različiti, humanim delima, i svim pravim hrišćanskim vrednostima", rekli su za naš portal Tošetovi fanovi iz Beograda. 



 
Toše Proeski zauvek živi u našim srcima
Kako ekskluzivno saznajemo, osim obeležavanja u crkvi koje je ove godine odloženo zbog Vojne parade u Beogradu, fanovi su 14. oktobra tradicionalno ispred Kombank Arene dočekali maratonce koji trče ultra maraton za Tošeta od Nove Gradiške do Kruševa. Međutim, već treću godinu zaredom nisu dobili mogućnost da trče kroz Srbiju, pa su proveli dan družeći se sa Tošetovim fanovima, a ujedno su i posetili prostorije Foruma Mladih Makedonaca u Hilandarskoj. 



Fanovi su i ove godine pripremili prigodan poklon koji je poslat u Kruševo Tošetovim roditeljima, koji su im izrazili zahvalnost.





Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet plus

Povezane vesti:


>