Region

Svet

Katarini Grujić se pogoršalo zdravstveno stanje!

Katarina Grujić 15. avgusta operisala je polipe na glasnim žicama, ali joj se zbog svoje nemarnosti stanje pogoršalo, te su joj doktori prepisali jaču dozu lekova i zabranili joj da peva.

Katarini Grujić se pogoršalo zdravstveno stanje! Foto: Instagram/Katarina grujic


 
Raskinuli Katarina Grujić i Boris Stamenković!
Iako su joj naredili strogo mirovanje, Katarina Grujić nije preterano marila za savete lekara, te je nastavila sa izlascima i naprezanjem glasnih žica, a onda je doživela pravi šok, jer je uprkos operaciji polipa, njeno zdravstveno stanje sve lošije i jedva govori.
 
 
"Kaća mora da miruje kod kuće i ne sme previše da se kreće zbog terapija. Ona se nije striktno pridržavala svega što su joj lekari savetovali, pa nikako ne može da izleči grlo. Često je išla na snimanja i pevala, ali nije nastupala jer je još slabog zdravlja. Kada je doživela šok, nije mogla da dođe sebi nekoliko dana i još nije svesna šta joj se dešava", rekao je izvor za Kurir-info.rs.
 
Katarina je potvrdila ove navode i dodala da je njeno stanje dodatno pogoršala i alergija: "Imala sam jednu operaciju polipa na glasnim žicama. Bili su ogromni, pa sam morala što pre da ih skinem hirurškim putem. Oporavak ide sporije jer su glasnice u šoku od operacije, još su natečene i crvene, a uzrok je i alergija. Vežbe koje sam dobila, kao i terapija, vratiće sve na mesto. Rečeno mi je da ću se uskoro oporaviti", rekla je Kaća za Kurir.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>