Region

Svet

Del Arno Band otvara četvrtu sezonu festivala Vračar Rocks (Video)

U subotu 18. oktobra biće otvorena nova, četvrta sezona Vračar roks festivala, koju će koncertom otvoriti Del Arno Bend.

Del Arno Band otvara četvrtu sezonu festivala Vračar Rocks (Video) Foto: Screenshot Youtube



U prethodne tri, za 120 koncertnih večeri, kroz festival usidren u srcu Vračara prošlo je više od 350 bendova, a skoro da nema sastava na domaćoj sceni koji nije zasvirao u Centru za kulturu Božidarac.

Vračar Rocks festival u novu sezonu ulazi upravo koncertom koji publika do sada nije bila u prilici da vidi u kultnom Božidarcu. U subotu, 18. oktobra, sa početkom u 20h, u Radoslava Grujića 3 nastupiće prvi autorski reggae sastav bivše Jugoslavije - Del Arno Band. Ne samo da do sada nisu nastupali na Vračar Rocks festivalu, već DAB nisu održali samostalni koncert u Beogradu pune četiri godine! 

Bend privodi kraju rad na novom albumu, te će pred Beograđanima prvi put uživo izvesti singl "Horoskop", sasvim novu pesmu "Ljut sam", ali i neke od hitova koje dugo nisu uvrstili na svoj repertoar, a koje su osvežili novim aranžmanima. Bend predvođen Jovanom i Vladanom Matićem se odlučio da dugoočekivani samostalni koncert održi upravo na Vračar Rocks festivalu kao jednom od poslednjih prestoničkih bastiona koji oživljava domaću scenu, podstiče muzičko stvaralaštvo i gde mladi bendovi imaju priliku da se predstave publici. Ulaznice za otvaranje četvrte sezone Vračar Rocks festivala i koncert Del Arno Band-a mogu se nabaviti po ceni od 500 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Po otvaranju sezone Vračar Rocks festival će nastaviti da se održava svakog petka, a već 24. oktobra nas očekuje koncert sve popularnijeg sastava Ničim izazvan.

 

Viber

Autor: B.B.
Izvor: B92.net

Povezane vesti:


>