Region

Svet

Ace of Base u Kombank Areni pevao na srpskom! (Foto)

Najveće svetske zvezde zvezde devedesetih godina, u subotu su u Kombank areni napravile spektakl, u pravom smislu te reči, a najveće iznenađenje prisutnoj publici priredila je grupa Ace of Base, koja je na srpskom jeziku uz pomoć pevača Marka Bulata otpevala pesmu "Ajde Jano".

Ace of Base u Kombank Areni pevao na srpskom! (Foto) Foto: Promo


 
Najbolje od devedesetih: Beograd igrao uz Beat Street (Foto)
Pred sam početak koncerta "Cockta" je otkupila poslednjih hiljadu karata i podelila ih fanovima putem radia, a pojedinim dobitnicima je omogućeno i da se fotografišu sa zvezdama večeri. Iako je atmosfera tokom celog koncerta bila sjajna, goste u areni naročito je oduševila pevačica grupe Ace of Base, koja je na tečnom srpskom jeziku otpevala refren pesme Ajde Jano, u čemu joj je pomogao srpski pevač Marko Bulat koji je sa scene ispraćen aplauzom.




U ložama su uživale mnogobrojne poznate ličnosti, među kojima se našao i gradonačelnik Siniša Mali, zatim pop Knez sa suprugom, Tijana Dapčević, Nigor, Viktor Savić, Svetlana Koprivica,Trivan,Tamara Kusovac, Viktor Živojinović, Vuk Kostić, ali i brojni drugi glumci, pevači i sportisti, ali i gotovo svi denseri sa srpske estrade.





Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>