Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Jelena Gavrilović u ulozi Jelene Rozge probila led (Foto)

Druga sezona spektakla Tvoje lice zvuči poznato sa novim poznatim takmičarima je počela, a prva je na scenu izašla glumica Jelena Gavrilović koja je probila led imitacijom pevačice Jelene Rozge.

Tvoje lice zvuči poznato: Jelena Gavrilović u ulozi Jelene Rozge probila led (Foto) Facebook/Prva.rs



 
Tvoje lice zvuči poznato: Učesnici prve sezone otvorili šou! Ana Kokić specijalni član žirija (Foto)
Čast da otvori drugu sezonu takmičenja Tvoje lice zvuči poznato pripalo je glumici Jeleni Gavrilović, koja imitira svoju imenjakinju Jelenu Rozgu. Ona je izvela njenu pesmu "Nirvana" i vrlo je ličila na pevačicu sa dugom plavom kosom u identičnom žuto-zlatnom trikou. Prvi je njen nastup kometarisao Đura, a Jelena je dobila samo pozitivne komentare.
 

"Čestitke Jelena, najbolje od svega si skinula njeno ime, a celulit nisi uspela skinuti, a što se tiče nastupa izuzetno dobro, skinula si te njene marionetske, kao lutka na žicama pokrete. Odlična si“.

 


"Čestitke Jelena, najbolje od svega si skinula njeno ime, a celulit nisi uspela da skineš, a što se tiče nastupa izuzetno dobro, skinula si te njene marionetske, kao lutka na žicama pokrete", rekao je Branko đurić Đura, dok je Ana prokomentarisala da će pored sjajnog nastupa, muški deo populacije imati i sa njenom zgodnoćom.

Marija je predvidela Jeleni pored glume i karijeru pop pevačice, dok Ivan Ivanović u svom stilu prokomentarisao: "Nešto ne slušam Rozgu ali meni ne smeta celulit kao Đuri“ prokomentarisao je Ivan doj je Jelena dodala, da niko nije prokomentarisao da ona ima celulit.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>