Region

Svet

Ivan Marinković maltretirao bivšu devojku na ulici?!

Dva dana pre nego što je brutalno pretučen u centru Beograda, Ivan Marinković je fizički nasrnuo na svoju bivšu devojku Maju Miljković, zbog koje je navodno i izbio čitav incident.

Ivan Marinković maltretirao bivšu devojku na ulici?! Screenshot YouTube


 
Ivan Marinković i dalje u strahu od Ace iz Amadeus benda!
Naime, iako po medijima sebe predstavlja kao žrtvu zbog batina koje je dobio u centru Beograda, izvor blizak Ivanu Marinkoviću tvrdi da je bivši suprug Goce Tržan, samo dva dana pre incidenta, fizički nasrnuo na svoju bivšu devojku Maju Miljković i to pred njenim petogodišnjim sinom.

Njih dvoje su se sreli u gradu, a nakon što je pokušala da izbegne susret sa njim, Ivan je počeo da viče i da je naziva pogrdnim imenima. Kada je video da ne reaguje, šutnuo je nogom u zadnjicu. Uplašena devojka, u afektu mu je udarila dva šamara i pobegla.

"Niko ne zna zašto je Ivan napao Maju. Ona se tada uplašila, pogotovo zbog deteta, koje je sve to gledalo. Dečak se zacenio od plača. Inače, Ivan i Maja se često sreću na ulici. Ona je udata, ali se i pored toga godinu dana viđala s Marinkovićem. Zbog njega je htela i da se razvede, ali su se posvađali i raskinuli, pa je ostala s mužem, koji je klavijaturista u bendu jednog popularnog pevača", izjavio je izvor za Kurir.

Ivan priznaje da je tog dana sreo bivšu devojku u gradu i dodaje kako nije došlo do nikakvog incidenta: "Tačno je da sam video Maju dva dana pre nego što sam dobio batine, ali je nisam prozivao, niti smo se svađali. Ne znam ko mi sve ovo smešta. Ona me još voli, to mi je priznala. Iznervirala se kad sam se smuvao sa Sarom. Ako sam je napao, zašto me nije prijavila policiji. Aca i njen muž su bili najbolji drugari, a sada se ona viđa s njim, umesto da spasava svoju porodicu. Ovde samo treba da se stavi akcenat na to da je mene brutalno prebio Aca iz Amadeusa", zaključio je Marinković.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs

Povezane vesti:


>