Region

Svet

Tanja Savić se posvađala sa mužem na koncertu Dragane Mirković!

Tanja Savić posvađala se sa svojim suprugom tokom koncerta Dragane Mirković u Kombank Areni, kada je zbog izliva ljubomore Dušan Jovančević napao pevačicu, jer je video da razgovara sa nepoznatim muškarcem.

Tanja Savić se posvađala sa mužem na koncertu Dragane Mirković!



 
Tanja Savić ostala bez više od 10.000 evra!
Prema pisanju lista Alo, Dušan i Tanja sedeli su u jednoj od loža tokom koncerta Dragane Mirković, a kada je video da njegova supruga razgovara sa nepoznatim muškarcem, počeo je da viče na nju.

"Već odavno je poznato da je Dušan ljubomoran i o tome se nekoliko puta pisalo u medijima. Kada su stigli na koncert Dragane Mirković, bili su veoma nasmejani i ništa nije upućivalo na to da će se bilo šta promeniti. Po dolasku u "Arenu", smestili su se u jednu od loža, a onda se desio skandal. Tanja je sedela u jednom delu i razgovarala sa izvesnim muškarcem. Kada se okrenuo i ugledao Tanju kako se smeje sa anonimnim dečkom, Dušan je dobio napad ljubomore i poleteo ka njima. Odmah je počeo da se svađa sa njim, ali i da viče, neprijatnu situaciju su videli i ljudi sa strane, ali se on nije na to obazirao", rekao je izvor za Alo i dodao da su nakon tog incindenta celo veče bili jako nervozni.

"Nakon žučne rasprave, njih dvoje su se smirili i nastavili da prate koncert, ali su sve vreme bili nervozni i ljuti. Po završenom nastupu, uputili su se na Draganinu proslavu povodom jubileja, ali se ni tamo nisu ponašali srećno i zaljubljeno. U salu su ušli vidno neraspoloženi i sve vreme su imali veštački osmeh", dodao je izvor za Alo.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Tanja Savic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>