Region

Svet

Zvezde Granda: Sašu Popovića iznervirao takmičar! Aca Lukas ucenio stručni žiri!

Večerašnja emisija šoua Zvezde Granda počela je veoma burno. Saša Popović izvikao se na prvog kandidata, dok je Aca Lukas ucenio stručni žiri.

Zvezde Granda: Sašu Popovića iznervirao takmičar! Aca Lukas ucenio stručni žiri!



 
Pinkove zvezde gledanije od šoua Zvezde Granda: Saša Popović javno priznao poraz! (Video)
Marko Kostić, otvorio je treću emisiju devete sezonene takmičenja Zvezde Granda, ali je izazvao i burnu reakciju Saše Popovića, zbog nepoštovanja pravila takmičenja. 

Naime, Marko je pevao pesmu Šabana Šaulića "Samo mene volela si lažno" i dobio svega dva glasa od petočlanog žirija, odluka je bila na Saši Popoviću, Lepoj Breni i Žiki Jakšiću. Kada je direktor Grand produkcije upitao kandidata šta se dogodilo sa njegovim glasom, jer je pre par godina bio jedan od glavnih favorita u ovom takmičenju, Marko je odgovorio da je pevao četiri dana za redom.

Ovakvo objašnjenje potpuno je razbesnelo Sašu Popovića zbog nepoštovanja pravila Grand produkcije, ali da zaslužuje drugu šansu.

"Sad mi dođe da ne pritisnem taster, kako si mogao da pevaš četiri dana i dođeš umoran, to je nepoštovanje ovog takmičenja", rekao je direktor Grand produkcije.

U tom trenutku, Aca Lukas je rekao da će svakom kandidatu pritisnuti taster, ukoliko ga stučni žiri pusti dalje. Ostali članovi muzičkog žirija, složili su se sa kolegom.Ako ga budeš pustio glasaću za svakog takmičara koji je umoran", rekao je Lukas. Ipak, Saša je odliučio da Marko ne prođe dalje, jer je prekršio jedno od glavnih pravila ovog takmičenja.


Autor: J.B.
Foto: Facebook/Zvezde Granda

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>