Region

Svet

Aci Lukasu zaplenili klavir zbog duga od 285.000 evra!

Sudski izvršitelji zaplenili su klavir Ace Lukasa zbog pevačevog duga u iznosu od 285.000 evra Saši Mirkoviću, a juče je vredan instrument dopremljen u kancelariju predsednika Skupštine opštine Zaječar i poznatog estradnog menadžera.

Aci Lukasu zaplenili klavir zbog duga od 285.000 evra!



Među nameštajem koji je pevaču nedavno zaplenjen našao se klavir marke "korg", čija se vrednost procenjuje na nekoliko stotina hiljada dinara, navodi "Kurir".
 
Aca Lukas ne krije poroke od dece: Priznao sam im za drogiranje

Mirkoviću je klavir dopremljen specijalno upakovan, a on je odlučio da ga ne proda, već da ga postavi na specijalno mesto u svom kabinetu, ispod slike na kojoj on i Marija Šerifović slave pobedu na Eurosongu 2007. godine.

Aca Lukas, s druge strane, nije želeo ništa da komentariše povodom novonastale situacije, dok je njegov advokat Miša Petrovski potvrdio da je obavljena zaplena nepokretne imovine: "To se desilo pre dva meseca. To je deo postupka koji sam nasledio, pre neki dan je bilo tehničko preuzimanje stvari".

Vlasnik "Beotona", Saša Mirković je istakao da će oduzeti Lukasov klavir imati veliki udeo u stvaranju pesme za Pesmu Evrovizije, na kojoj će se Srbija ponovo pojaviti u maju 2015. u Beču, upravo njegovom zaslugom.

"Nisam planirao da kupujem klavir, ali me je Lukas na to naterao. Imaćemo vremena Graja i ja ovih dana da komponujemo pesmu za Evrosong. U narednom periodu molim izvršitelje da mi u pozajmljenom obliku ne dostavljaju stvari jer ovo nije prvobitna ljudska zajednica, trampa je odavno izgubila smisao. Sekiram se samo šta će Lukas sad da svira, ali svakako će učestvovati u stvaranju evrovizijske pesme jer je priložio klavir", poručio je Mirković.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>