Region

Svet

Pinkove zvezdice: Nikolina, Anđela i Irina dominirale u trećoj emisiji! (Video)

Treća emisija šoua Pinkove zvezdice donela je novih deset takmičara, koji su nakon baraža prošli u naredni krug takmičenja i time postali potencijalni pobednici prvog takmičenja za mlade talente do 15 godina.

Pinkove zvezdice: Nikolina, Anđela i Irina dominirale u trećoj emisiji! (Video)


 
Pinkove zvezdice: Dunja Jelić anđeoskim glasom raznežila žiri! (Video)
U trećoj emisiji sve popularnijeg šoua Pinkove zvezdice, izabrano je još deset ozbiljnih mladih kandidata koji pojaviti u narednom krugu takmičenja, čime je cifra dosadašnjih učesnika zaokružena na 30. Od njih deset najjači utisak na žiri i publiku u studiju ostavili su Jovana Radić, Dunja Jeličić i Irina Arsenijević.

Automatski je u sledeći krug takmičenja prošlo sedam kandidata : Milica Ilić (11), Igor Lazić (15), Dunja Jeličić (10), Irina Arsenijević (11), Jovana Radić (13), Denis Demirović (12), Bojan Pavlović (14), dok im se kasnije, nakon acapella izvođenja, pridružilo još tri kandidata, to su: Anđela Nedeljković (11), Nikolina Ivković (9) i Milenija Milenković (15).

Šou Pinkove zvezdice nastavlja se i narednog petka, kada ćemo zahvaljujući stručnom žiriju dobiti novih deset kandidata koji će se plasirati dalje u sledeći krug takmičenja.







Autor: J.B.
Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>