Region

Svet

Kristina Kovač besna: Sirota mala bogatašica pobegla sa parama svog tate!

Kristina Kovač našla se u centru medijske pažnje nakon što se javno, putem društvene mreže Fejsbuk, odrekla svoje starije sestre Aleksandre. Kompozitorku su najviše razbesneli medisjki naslovi u kojima se navodi da je pobegla u Norvešku.

Kristina Kovač besna: Sirota mala bogatašica pobegla sa parama svog tate!



 
Porodica Kovač u razdoru nakon Kristininog otvorenog pisma
Protekle nedelje, svi mediji su pisali o šokantnoj ispovesti Kristine Kovač, a nakon što se javno odrekla svoje sestre Aleksandre počele su brojna nagađanja da je poznata kompozitorka pobegla sa očevim parama u Norvešku.

Ovakvi naslovi jako su razbesneli Kristinu koja se ponovo putem Fejsbuka obratila svojim obožavaocima, ali i predstavnicima sedme sile:

"Strašno me zabavlja činjenica da su neki mediji prema meni vidno zlonamerni... Kako drugačije shvatiti plasiranje vesti da sam pobegla u Norvešku u kojoj i inače provodi po nekoliko meseci godišnje, a nakon tweeta u kom kazem: U ovakvim danima, poželim da odem npr. na sever Norveške. sa sve slikom predivnog pejzaža? Sirota mala bogatašica popišmanila se, i čim je zagustilo, šmugnula sa lovom, čijom, no svoga tate naravno! A ja na putu do predškolskog, kupim Mickino govance sa trotoara u kesicu i objašnjavam Tari zašto divljacima koji nas ne puste na pešačkom ne sme da govori isto ono što im ja kažem", napisal je Kristina.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Kristina Kovac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>