Region

Svet

Ekskluzivno: Boban Rajović pokreće novi posao! (Foto)

Boban Rajović je neko ko jednostavno ne može sebi dopustiti ni jedan jedini dan mirovanja, ali ni jednolične svakodnevice.

Ekskluzivno: Boban Rajović pokreće novi posao! (Foto)



Pored brojnih nastupa te nove pesme kojom planira obradovati svoje verne fanove, Boban Rajović se upustio u mnogo ozbiljnije projekte. Odlučio je konačno pokrenuti izdavačku kuću.
 
Boban Rajović u filmu Mali Budo! (Foto+Video)
Rajović je često u medijima spominjao kako planira pokrenuti vlastitu izdavačku kuću, a sudeći prema informacijama koje stižu iz njegovog tima, nije ostao samo na rečima. Okupio je oko sebe odličnu i uigranu ekipu ljudi i već neko vreme studiozno i predano radi na pomenutom projektu, kojim planira napraviti revoluciju u izdavaštvu, postaviti nove standarde i pravila, a na koji način to planira izvesti, znaće se uskoro.

 
Ludilo u Nemačkoj: Boban Rajović napravio haos u Hamburgu i Dizeldorfu (Foto+Video)
Ono što su nam u Bobanovom PR timu otkrili je da će se izdavačka kuća zvati BR ENTER MUSIC i da će prvo izdanje biti veoma atraktivna devojka iz Srbije, koja se do sada nije previše eksponirala u medijima, ali ima sve predispozicije za uspeh. Odlično peva, odlično izgleda i bez sumnje će uzdrmati regionalnu estradnu scenu. Devojka za koju u šali kažu da je "ženski Boban Rajović, samo što nije ćelava!".

Ko je ona, a ko su i ostali ekskluzivci BR ENTER MUSIC-a, šta pevači mogu očekivati od pomenute izdavačke kuće, po čemu će se BR.E.M razlikovati od svega do sada viđenog na ovim prostorima, ali i o ostalim pojedinostima, javnost će biti upoznata za par nedelja, za kada je planirano održavanje press konferencije na kojoj će biti izneseni svi detalji vezano za projekat BR ENTER MUSIC.



Autor: B.B.
Foto: Ilustracija / Promo, Facebook/Boban Rajovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>