Region

Svet

Kristina Kovač se javno odrekla svoje rođene sestre Aleksandre!

Kristina Kovač šokirala je javnost svojim statusom na društvenoj mreži Fejsbuk u kome se odrekla svoje rođene sestre Aleksandre sa kojom već duži vremenski period nije u dobrim odnosima.

Kristina Kovač se javno odrekla svoje rođene sestre Aleksandre!


 
Kristina Kovač: Doktori više ne postoje! (Foto)
Iako se u medijima spekulisalo da je odnos između Kristine i Aleksandre Kovač narušen, prema pisanju Pulsonline.rs niko nije verovao da će se bivša članica X Factora odreći svoje sestre preko društvene mreže Fejsbuk.

"Ja sam svoju najbližu sestru izgubila negde 1996. godine. Ona je mene danas. Neću ulaziti u prevelike detalje u ovom statusu, oni koji me dobro poznaju svesni su tuge sa kojom preživljavam sve probleme koje već godinama imam sa Aleksandrom. Nekada davno, najbližom sestrom i osobom na svetu. Ja sam svoju lekciju u međuvremenu naučila, žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila svojim grubim rečima i stavovima na temu njenog odabira životnog partnera, to sam joj više puta rekla. Nažalost, to se odnosi samo na povređivanje njenih osećanja, ali ne i moje mišljenje koje je isto i dan danas, jer mi se više puta pokazalo da je bilo ispravno", napisala je Kristina i dodala:

"Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila... Moje dete otkako se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih dana skoro nema, jer moja sestra smatra da je moj odnos sa njom, dovoljno opravdanje da se poigrava osećanjima mog deteta, pa mi se nije javila kada je došla iz Škotske, bez da sam svesna da sam bilo šta loše uradila. Biće da joj se prosto opet ne sviđam i da ne može to da proguta.

Koga i kakvog voli, to je njena stvar. Šta će sve za njega da učini, takođe. Ali činjenica da njen životni partner javno pljuje i maže g.vnima njenu rođenu sestru spada u njen odnos prema meni . Ja sam najbližu sestri izgubila pre 20 godina. Aleksandra je mene  izgubila danas", zaključila je Kristina.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Kristina Kovač

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>