Region

Svet

Ivan Marinković u lošem stanju: Tukla me je poznata ličnost!

Bivši suprug Goce Tržan i nekadašnji učesnik Farme, Ivan Marinković, pretučen je juče u samom centru Beograda. Tvrdi da zna ko ga je "prebio i udario kolima", te da je u pitanju poznata ličnost.

Ivan Marinković u lošem stanju: Tukla me je poznata ličnost!


 

 

Ivan Marinković pretučen na Terazijama!

"Istina je, pred zabezeknutim ljudima prebijen sam, udaren kolima dva puta, od strane jako poznate osobe koja je tada pozvala petoricu, koji su me metalnim šipkama tukli do iznemoglosti! U Urgentnom centru sam proveo pet sati, jer imam ozbiljne povrede koje sam i slikao i nisu lepe za gledanje. Sve je predato nadležnima pa se nadam da u našoj uzlazećoj državi neko ume da ovakvim idiotima, plaćenicima i manijacima stane na put! Uzrujan sam jako, teško hodam i imam ozbiljne povrede", rekao je Marinković za Puls.

Razlog ovog incidenta za sada nije želeo da otkriva, kao ni ime napadača, ali se zahvalio svima koji su zabrinuti za njegovo zdravlje.

"Hvala na brizi svima. Puno poziva i poruka...istina je, ali dobro, i pored teških telesnih povreda ne dam se ja, a ni kriv ni dužan, ljubomora čini čuda. Nadležni će to rešiti, ja ću moje rane i prelome preboleti...iako se jako loše osećam...", napisao je bivši učesnik Farme na Fejsbuku.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>