Zdravlje

Ljubav

Za balans između privatnog i poslovnog života

Pored povišica i bonusa, postoje znatno jeftiniji i jednostavniji načini da poslodavci svoje zaposlene učine srećnima.

Za balans između privatnog i poslovnog života



Svakodnevni problemi, previše obaveza i loše raspoloženje u društvu utiču na zaposlene, a samim tim doprinose i manjoj produktivnosti na radnom mestu. Često su zaposleni u situaciji da zbog posla nemaju slobodnog vremena, pa im je pomoć pri uspostavljanju balansa između privatnog i poslovnog života od velike koristi.
 
Kombinacijom aerobika i plesa do odlične forme (Foto)

Trening programi koje kompanije primenjuju kroz mentorski odnos prema novim zaposlenima, na ceni je kod zaposlenih ljudi sve više. Postoje vrlo delotvorni načini kako postići zadovoljstvo zaposlenih i omogućiti im da se osećaju bolje u radnom okruženju, što konačno doprinosi i većoj produktivnosti u radu i većoj posvećenosti kompaniji.



Da biste im omogućili da vode zdraviji život, predlažemo vam uvođenje zdravstvenih programa. Ukoliko imate slobodnu prostoriju unutar kompanije, preuredite ju u mini salu gde će zaposleni tokom radnog vremena moći da vežbaju i oslobode se stresa. Ponudite im benefite koji će im omogućiti da imaju više vremena za sebe i bićete iznenađeni efektima, tj. promenom raspoloženja i osećajem relaksacije i veće angažovanosti u poslu.

Ako pak želite da svojim zaposlenima omogućite bilo kakve sportske aktivnosti, pošaljite nam vaše predloge i ideje. The BODY fitness studio će Vam obezbediti različite vidove rekreacije, u skladu sa Vašim mogućnostima i kapacitetima.



Čitajte jednom nedeljno savete The Body fitness studija i za sva pitanja stoje Vam na raspolaganju.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>