Region

Svet

Region

Novi detalji filmskog hita INTERSTELLAR! U bioskopima od 6. novembra! (Video)

Novo filmsko ostvarenje "Interstellar" jedan je od najiščekivanijih filmova godine, a fantastičan je spoj režisera Kristofera Nolana i holivudske zvezde Metjua Mekonahija.

Novi detalji filmskog hita INTERSTELLAR! U bioskopima od 6. novembra! (Video)



Film "Interstellar", u kojem su snage udružili režiser Kristofer Nolan, najpoznatiji po režiji serijala filmova o "Betmenu" i trenutno najtraženiji holivudski glumac Metju Mekonahi (Vuk s Wall Streeta, Dobri dileri iz Dallasa, Cena istine), 6 nedelja pre dolaska u bioskope uspeo je u najvećoj tajnosti sačuvati gotovo sve detalje vezane uz ovaj atraktivni blokbaster.

Naime, osim dva objavljena trejlera i jedne fotografije iz filma, javnosti je tek sada predstavljen zvanični plakat na kojem se nalazi ovogodišnji dobitnik Oskara i Zlatnog globusa u astronautskom odelu.



Ljubitelji pravih naučno-fantastičnih filmova s nestrpljenjem očekuju nove materijale o priči koja prati brižnog oca Kupera (Matthew McConaughey), bivšeg pilota i inženjera koji se posvetio mirnom životu farmera, i njegovo međuzvezdano putovanje na koje će krenuti nakon što grupa naučnika otkrije rupu u svemiru, koja bi mogla biti ujedno i spas ljudskoj vrsti. No, ovaj herojski poduhvat izgleda i kao put s kojeg nema povratka...

U "Interstellaru" se uz Mekkonahija pojavljuju i En Hetvej, Majkl Kejn i Kejsi Aflek, a film dolazi u srpske bioskope 6. novembra, u distribuciji Blitz film-a.



Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>