Region

Svet

Van Gog ponovo u trci za MTV nagradu

Jedan od najpopularnijih domaćih rok bendova Van Gog (Van Gogh), ponovo će se boriti za prestižnu MTV nagradu za najboljeg izvođača u regionu.

Van Gog ponovo u trci za MTV nagradu



"Van Gog" je i ove godine u trci za 2014 MTV EMA nagradu za najboljeg izvođača u regionu, u konkurenciji sa crnogorskim bendom "Hu Si", hrvatskim grupama "Punačke" i "Vatra" te Slovencem Gramatikom.

"Čast nam je da smo po drugi put nominovani za ovo priznanje. Činjenica da smo jedini nominovani srpski bend u konkurenciji motiviše nas da u što boljem svetlu razvijemo zastavu srpske rok muzike i opravdamo očekivanja svih naših fanova, bez čije podrške ova nominacija neće dobiti krunu", izjavio je vođa grupe Zvonimir Đukić Đule za "Novosti".

Crnogorska grupa "Hu si" prvi put se našla u trci za najbolji bend u regionu, što ih je prijatno iznenadio: "Presrećni smo što nas je publika odabrala, to je znak da veruju u nas i da nas vole".

Glasanje za 2014 MTV EMA u svim kategorijama počelo je 17. septembra na sajtu mtvema.com i trajaće još 52 dana, do 9. novembra.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti.rs
Foto: Facebook/VAN GOGH

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>