Region

Svet

Severina: Najbolje su četrdesete i ne bih se nikad vratila nazad (Foto)

Severina Vučković ponosno ističe da je najviše posvećena sinu Aleksandru, ali isto tako ne umanjuje svoj uspeh na sceni pa s razlogom može odahnuti i sumirati utiske posle sjajnog leta u kojem, ipak, nije pronašla novu ljubav.

Severina: Najbolje su četrdesete i ne bih se nikad vratila nazad (Foto)


 
Zanosna Severina novim seksi selfijem uzburkala internet (Foto)
"Postoji snimak koji mi je rođaka iz Splita nedavno poklonila, intervju na Radio Splitu povodom izlaska moje prve ploče. Imala sam sedamnaest godina i kad me je voditelj pitao nešto u stilu kako doživljavam tridesete, ja sam odgovorila da su najbolje godine one u kojima sam trenutno. Menjala sam mišljenje u vezi s raznim stvarima, ali ne i o tome. Tako da vam odgovaram isto, najbolje su četrdesete i nikad se ne bih vratila nazad. Samo napred", prvkosno je započela Seve razgovor za "Story" jasno poručivši da joj ništa ne može poremetiti svakodnevicu.

 
Najbolja Severinina modna izdanja ovoga leta (Foto)
Lepa Severina kojoj mnogi pripisuju onu staru "da je kao vino - što starija, to bolja", osvrnula se i na sve omiljeniji prirodni izgled koji zvezde u poslednje vreme sve više praktikuju na društvenim mrežama: "Neverovatno je koliko ljudi vole prirodne fotografije, neobrađene u foto-šopu, a mi se bezveze okružujemo profesionalnim šminkerima i frizerima trudeći se da izgledamo savršeno. Mislim da profesionalni make-up krije naša lica, što je ponekad dobro. Sviđa mi se što me i štiti, jer lice bez šminke potpuno odaje ko si, bez sakrivanja otkrivaš svoje pravo ja".

"Za moj izgled najzaslužnije su genetska podloga i disciplina. Desi se da spavam samo četiri sata dnevno i sve stignem, niko nije zakinut. Potrebna sam svima, i sinu i sebi i majci i prijateljima i publici, a to zahteva vreme. Ponekad idem nauštrb sebe pa spavam malo da bih sve stigla. Na primer, ne znam kad sam mirno sedela kod kuće i gledala televiziju, ali život mi je ispunjen", ponosno ističe Severina ne očajavajući ni jednog trenutka i otkriva ono što sve zanima - kako održava sjajnu i vitku liniju.

"Poslednja dva meseca intenzivno se bavim aštanga jogom i to proglašavam najtežim, ali i najboljim eliksirom za telo i dušu. Praktikovala sam je čitavo leto, nažalost, ne svakog dana", konstatovala je lepa Splićanka te dodala da nema ništa ni protiv estetskih zahvata, mada joj oni zasad nisu potrebni.

Pevačica ovih dana boravi u Crnoj Gori, gde radi na ekranizaciji novog singla "More tuge", najavljivanog dueta sa Sašom Matićem, koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.



Autor: B.B.
Izvor: Story.rs
Foto: Facebook/Severina Vučković

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>