Region

Svet

Dragana Mirković koncertom u Areni stavlja tačku na muzičku karijeru?! (Foto)

Dragana Mirković održaće 3. oktobra u Kombank Areni solistički koncert kojim će obeležiti tri decenije postojanja na muzičkoj sceni. Tokom konferencije za novinare koju je održala juče u Beogradu, pevačica je sve iznenadila rečenicom da ovim stavlja tačku na svoju karijeru.

Dragana Mirković koncertom u Areni stavlja tačku na muzičku karijeru?! (Foto)


 
Dragana Mirković stiže pred beogradsku publiku potpuno oporavljena
"Ovim koncertom bih stavila tačku na ono što se zove Dragana Mirković", izjavila je pevačica, a potom objasnila šta je zaista htela da kaže takvom izjavom:

"Iskreno, nadala sam se da se nećete toliko uhvatiti za tu moju rečenicu. Ali prosto sam morala nešto tako da kažem. Neću prestati da pevam, ali posle 30 godina, i na osnovu pauze koju sam napravila pre ovog koncerta, ne znam šta bi bilo sledeće. Prosto, ne znam o čemu bismo pričali posle 30 godina i posle jednog koncerta. Vi znate da sam nenametljiva osoba i da nisam previše interesantna za medije, tako da ovog puta želim sve da pružim, sve da kažem", rekla je nasmejana Dragana, prenosi Alo.rs.

Nakon teške povrede kičme koju je zadobila u saobraćajnoj nesreći, pevačica kaže da se polako oporavlja, ali i da je zbog povrede izgubila dosta kilograma.
 
Svetski džet-set na koncertu Dragane Mirković u Kombank Areni!
"Jesam imala tešku povredu, međutim, moram priznati, ma koliko to čudno zvučalo, meni je ovaj koncert mnogo pomogao. Psiha je čudo. Naterao me je da nekako požurim sa ozdravljenjem. Jedino sportisti mogu da shvate o čemu govorim. Kada običnom čoveku kažete da je povređen, zna se određeni vremenski period oporavka", kaže Dragana i dodaje:



"Sigurno je da sam prvenstveno smršala zbog povrede, dosta dugo sam ležala i prosto sam se sekirala. Vrlo rado bih ostala na onim kilogramima pre nesreće. Bila sam u teškoj situaciji, ali ne želim da se sećam toga. Čak i bol koji povremeno osećam ne želim da me podseća na nesreću. Kad sam povređena, tada sam najjača", zaključila je Dragana, prenosi Alo.rs.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>