Region

Svet

Porodica Đogani snima svoj rijaliti šou?! (Foto)

Porodica Đogani odlučila je da snimi svoj rijaliti šou po uzoru na jednu od najpopularnijih američkih emisija " U korak sa Kardašijanima". Slađa Delibašić i njene dve ćerke Silvija i Marinela biće pod budnim okom kamera 24 sata.

 Porodica Đogani snima svoj rijaliti šou?! (Foto)


 
Slađa Delibašić ne gubi nadu, ide na veštačku oplodnju?
Posle planetarno popularnog rijalitija o porodici Kardašijan i Srbija će dobiti svoju verziju ovog šoua. Naime, porodica Đogani odlučila je da podigne svoju popularnost i pristane da 24 sata bude pod kamerama. Ove informacije potvrdio je i sam Đole koji je otkrio da će pored njegove bivše supruge i ćerki, glavnu ulogu imati i njegova bratanica Luna.

"Ne mogu još ništa da govorim pošto ugovori nisu potpisani. Kako sam ja shvatio, sve će se vrteti oko Lune i Slađe. Morao sam da odbijem poziv za neku ozbiljniju ulogu jer nemam vremena za to.Naravno, mi ćemo se pojavljivati s vremena na vreme", izjavio je Đogani, prenosi 24sata.rs.

S druge strane, Slađa Delibašič Pejović je oduševljena ovakvom ponudom i raduje se što će imati priliku da se pojavi u rijalitiju: "Ne smem mnogo da govorim o tome jer još ništa nije zvanično. Evo, vi ste prvi sa kojima govorim. Još pre nekoliko godina mi smo vodili razgovore o sličnim formatima, ali to se nije ostvarilo. Izgleda da će se sada realizovati", izjavila je pevačica.



Autor: J.B.
Izvor: 24sata.rs
Foto: Instagram/Sladja Delibasic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>