Region

Svet

Zvezde Granda počinju, snimljena prva emisija! (Video)

Deveta sezona takmičenja Zvezde Granda 2014/2015 počinje sa emitovanjem 20. septembra na televiziji Prva, a juče je u studiju snimljena i prva epizoda.

Zvezde Granda počinju, snimljena prva emisija! (Video)


 
Zvezde Granda: Takmičari i žiri spremni, počinje deveta sezona! (Video)
Sve je spremno za početak nove sezone takmičenja za Zvezde Granda,  u potpuno novoj scenografiji i nešto urbanijem izdanju Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i novi član žirija Ana Bekuta, snimili su prvu emisiju koja će se emitovati 20. septembra na TV Prva.

"Sve smo gradili novo. Biće ovo jedan od najspektakularnijih i najglamuroznijih studija do sada. Jako smo se potrudili i biće veoma zanimljivo", rekao je direktor Grand produkcije.

Raspoloženi žiri uživao je slušajući prvu grupu ženskih kandidata, dok je kao i u prethodnoj sezoni najaktivnija bila Zorica Brunclik, koja je igrala, pevala, ali i suprotstavljala se ostalim članovima žirija.

Ana Bekuta iako se do sada nije nalazila na mestu žirija, odlično se snašla u toj ulozi, ali i sjajno složila sa svojim kolegama. Pravila su i u devetoj sezoni ostala ne promenjena.

Žiri ne vidi kandidate koji izađu na binu, već samo na osnovu glasa odlučuju da li su zaslužili prolaz dalje, Ukoliko nisu složni oko odluke i samo jedan od njih ne pritisne taster, odluku o prolasku kandidata, donosi stručni žiri koji čine Saša Popović, Lepa Brena i Žika jakšić.



Autor: J.B.
Foto: Facebook/Zvezde Granda

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>