Region

Svet

Nataša Miljković se razvela posle sedam godina braka!

Nataša Miljković posle sedam godina napustila je supruga, glumca Srđana Timarova, zbog sve češćih nesuglasica koje su imali. Poznata voditeljka se pre nekoliko meseci zajedno sa njihovim sinom iselila iz stana u kome su živeli.

Nataša Miljković se razvela posle sedam godina braka!


 
Nataša Miljković napustila Jutarnji program!
"Problemi su nastali zato što nisu imali vremena da se posvete jeno drugom. Nataša je radila od ujutro pet do podne, kad ase vraćala kući i brinula o detetu, dok je Srđan tada odlazio na posao. Bukvalno su se u kući mimoilazili. I ono malo vremena koje su imali, provodili su u raspravama, zbog čega su odlučili da se raziđu", izjavio je izvor i dodao da NAtaša Srđanu dozvoljava, da njihovog sina Lazara viđa kad god poželi:

"Oboje pružaju veliku ljubav sinu i nikako ne žele da oseti bilo kakvu neprijatnost među njima. Polako mu objašnjavaju da su se mama i tata razišli, ali on skoro svakodnevno viđa Srđana, pa njihov razlaz skoro da nije osetio", rekao je izvor.

Nataša Miljković potvrdila je ove navode i dodala da je sa bivšim suprugom u sjajnim odnosima zbog sina

"Tačno je da smo se ja i Srđan razveli. Ostali smo u dobrim odnosima zbog našeg deteta i to je sve što imam da kažem o toj temi", rekla je Nastaša.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>