Region

Svet

Novak i Jelena Đoković otkrili kako će im se zvati sin!

Novak i Jelena Đoković uveliko se pripremaju za najvažniju ulogu u svom životu. Dok s nestrpljenjem išečekuju oktobar i dan kada će postati ponosni roditelji, izvor blizak paru kaže da su odlučili kako će nazvati svog sina.

Novak i Jelena Đoković otkrili kako će im se zvati sin!


 
Novak Đoković dobio nepristojnu ponudu kod Dejvida Letermana u emisiji! (Video)
Najbolji teniser sveta i njegova supruga za nešto manje od dva meseca postaće roditelji dečaka, kome su kako tvrde bliski prijatelji para, odlučili da daju ime Marko.

"Jelena u glavnom gradu Kneževine Monako održava trudnoću i neće se poroditi u Srbiji. Odlazi redovno na kontrole i broji dane do trenutka kad će prvi put čuti plač deteta. Već neko vreme ne izlazi više u šetnje i uglavnom je u stanu. Povremeno joj u posetu dolaze drugarice i sestra Maja, za koju je veoma vezana", rekao je izvor za Kurir-info.rs i dodao da ime Marko, Jeleni i Noletu veoma znači iz više razloga.

"Novak i Jelena već imaju nekoliko favorita za ime. Vrlo je moguće da će se naslednik porodice Đoković zvati Marko, po Noletovom rođenom bratu, ali i kumu sa venčanja Marku Stilitanu, bivšem dečku Ane Ivanović. Par želi da detetu dodeli neko internacionalno ime, a izbor je pao na Marka, rekao je Kurirov izvor.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Novak Djokovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>