Svet

Region

Novak Đoković i #smashthesilence razbijaju tišinu tokom US Open-a (Video)

Samo nekoliko dana i četvrti, poslednji Gren Slem turnir u ovoj sezoni US Open i njegovi poznati kasni noćni mečevi će ponovo ugostiti svetsku tenisku elitu. Iza scene teniseri su zauzeti poslednjim pripremama pred takmičenje.

Novak Đoković i #smashthesilence razbijaju tišinu tokom US Open-a (Video)Adidasova kampanja #smashthesilence vidi ovog puta Novaka Đokovića kako uskače u direktorsku stolicu, iako je to nešto što ga ne karakteriše pred kamerama.

Pre nego što zakorači ka svom sledećem cilju, osvajanju 8. Gren Slem titule "ruku pod ruku" u njegovim Barrricade teniskim patikama, Novak je odvojio malo vremena da ohrabri svoje fanove kako bi mu pomogli da razbije tišinu.

Fanovi treba da podele svoju sliku ili video na Tviteru ili Instagramu koristeći haštag #smashthesilence i tako dobiju šansu da se pojave zajedno sa njim. Krajnji ishod je iznenađenje "a'la Novak"!

"Svaki Gren Slem ima svoju jedinstvenu atmosferu koja ga čini posebnim. Ono na šta uvek mogu da računam jesu neverovatni navijači tenisa i vajb koji oni stvaraju na turniru i van njega. Iza mene je bilo dugih 18 meseci pre nego što sam u julu osvojio svoju 7. Gren Slem titulu, ali fanovi su uvek stajali uz mene i verovali u mene. Podrška koju dobijam od navijača daje mi snagu da idem izvan i iznad onoga što sam istrenirao. Njihova podrška mi pomaže da se osećam jačim u kritičnim trenucima. Zato se radujem što mogu da im pokažem svoju zahvalnost kroz specijalne snimke tokom US Open-a. Samo stavljajte haštag #smashthesilence kako bih mogao videti vaše objave!", izjavio je Novak Đoković.Kako bi ste imali priliku da se pojavite pored njega tvitujte sa haštagom  #smashthesilence tokom dve nedelje takmičenja i pratite @adidastennis i @djokernole na Tviteru.

Pogledajte kratak video sa sedmostrukim Gren Slem pobednikom:Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>