Zdravlje

Ljubav

Maraja Keri je ljubičastom dijetom izgubila čak 32 kilograma! (Foto)

Pop zvezda Maraja Keri koja se posle porođaja znatno ugojila zbog mirovanja i nikako nije uspevala da povrati staru kilažu, izgubila je upornošću i uz pomoć takozvane ljubičaste dijete u proteklih nekoliko meseci čak 32 kilograma!

Maraja Keri je ljubičastom dijetom izgubila čak 32 kilograma! (Foto)



Tajna u mršavljenju Maraje Keri nije ništa drugo no - ljubičasta dijeta. Ona podrazumeva tri dana nedeljno konzumiranje samo ljubičastih namirnica, voća i povrća, kao što su: šljive, grožđe, patlidžan, borovnice, kupine, ribizle,...

Naime, ove moćne namirnice obiluju antocijaninom, snažnim oksidansom odgovornim za ljubičastu boju koji čuva ćelije od oštećenja izazvanog slobodnim radikalima i tako štiti naš organizam i od malignih oboljenja. To je jedan od razloga sve veće popularnosti ove dijete. Osim toga, sprečava prevremeno starenje i čuva kardiovaskularni sistem, čime doprinosi boljem zdravstvenom stanju, boljoj energiji, smanjenu rizika od razvijanja raka, i naglašavamo - smanjenju kilograma.



Ljubičasta dijeta je zbog svog lakog održavanja, jednostavne primene i brzog dejstva vrlo brzo postala hit među holivudskim zvezdama, a što je najvažnije - potpuno je zdrava.

Autor: B.B.
Foto: Guliver / Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>