Svet

Region

Ćerka Robina Vilijamsa napisala oproštajnu poruku svom ocu (Foto)

Ćerka preminulog glumca Robina Vilijamsa, Zelda Vilijams (25), napisala je svom ocu na društvenoj mreži dirljivu oproštajnu poruku u kojoj kaže da ga voli, da joj nedostaje i da će neprestano gledati u nebo.

Ćerka Robina Vilijamsa napisala oproštajnu poruku svom ocu (Foto)


 
Oskarovac Robin Vilijams pronađen mrtav u svom domu
Mlada glumica je svog voljenog oca i obožavanog glumca ispratila kratkim delom iz antologijske knjige "Mali princ" francuskog pisca Antoana De Sent Egziperija.

"Ti, jedino ti imaš zvezde kao što ih niko nema... U jednoj od zvezda živeću i ja. U jednoj od njih ću se smejati. I tada će biti kao da se sve zvezde smeju, kada pogledaš u nebo noću... Ti, jedino ti, imaćeš zvezde koje se smeju", napisala je ćerka pokojnog Vilijamsa na svom Tviter i Instagram profilu.



Američka filmska akademija se od brilijantnog glumca i komičara koji je uveseljavao mnoge domove, oprostila porukom na Tviteru sa slikom dobrog duha iz čarobne čampe iz crtanog filma "Aladin", kojeg je oživeo magični Robin Vilijams pozajmivši mu glas.

Samo desetak dana pre nego je napustio ovaj svet, Robin je objavio na Instagramu nostalgičnu sliku njega i Zelde dok je još bila mala, čime joj je ujedno čestitao rođendan rečima da će uvek biti njegova devojčica...



Autor: B.B.
Foto: Instagram/therobinwilliams

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>