Region

Svet

Pinkove zvezdice - novi talent šou koji vodi Marijana Mićić!

Novi format televizije Pink, šou "Pinkove zvezdice", startovaće sa emitovanjem početkom septembra, a domaćin ovog talent programa biće dosadašnje lice Emotiona, Marijana Mićić.

Pinkove zvezdice - novi talent šou koji vodi Marijana Mićić!


 
Pinkove Zvezde od 1. septembra vodi Milan Kalinić?
Marijana Mićić još jedno je pojačanje zabavne redakcije televizije Pink i već od septembra će voditi novu emisiju, što je i sama potvrdila na svom Fejsbuk profilu. Inače, voditeljka je drugo TV lice koje iz producentske kuće Emotion dolazi na "ružičastu" televiziju, obzirom da je to isto pre nje učinio i Milan Kalinić, koji će od jeseni voditi takođe novi talent šou program "Pinkove zvezde".

 
Pinkove Zvezde: Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Marina Tucaković i Bora Čorba biraju nove mlade nade!
Posao Marijane i Milana će biti sličan, jer će Milan voditi program u kojem će se takmičiti pevači stariji od 15 godina, dok ce Marijana u svojoj emisiji ugostiti isključivo "zvezdice", odnosno pevače koji su mlađi od 15 godina, ali su takođe veoma talentovani.

Žiri još jedne Pinkove nove emisije nije za sada poznat. Iz pres službe ove televizije još nisu zvanično potvrdili ali ni demantovali navode domaćih medija da će se Ceca, Bora Đorđević i Haris Džinović naći u žiriju serijala Pinkove zvezde, a nisu želeli ni da odgovore na pitanje da li će isti žiri biti i za "zvezdice" ili će se razlikovati, navodi Telegraf.rs.

Ipak, izvesno je da će obe emisije početi sa emitovanjem početkom septembra. Finalna audicija "Pinkovih zvezda" održaće se u Beogradu 15. avgusta u 13 sati i mogu doći svi koji do sada nisu bili ni na jednom kastingu. Istog dana će biti održana i finalna audicija za "Pinkove zvezdice" i to u zgradi "Pinka" u Beogradu, odnosno u zgradi "Pink BH" u Sarajevu. Audicija za "Pinkove zvezdice" u Podgorici zakazana je za 16. avgust u 14 sati u KIC Podgorica.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Marijana Micic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>