Zdravlje

Ljubav

Koktel doručak za 5 kilograma manje za mesec dana

Doručak koji vam donosimo je jedan od najzdravijih i najukusnijih doručka, jer obiluje vitaminima i mineralima koji poboljšavaju izgled kože, kose, normalizuju metabolizam i ojačavaju organizam.

Koktel doručak za 5 kilograma manje za mesec dana



Takozvani "koktel doručak" pomoći će eliminaciji nečistoća iz organizma i očistiti creva. Bezuslovno rešava problem lenjih creva i opstipacije, sagorevanje masnih naslaga i normalizuje težinu. U sebi sadrži ovsene pahuljice koje su preporučljive  i za ručak, a recept za čorbu sa ovim pahuljicama potražite ovde.
 
Posle mesec dana konzumiranja ovog koktela, lako ćete izgubiti 3-5 kilograma suviše težine. Ten kože, kosa i nokti postaju zdravi i lepi, a stomak će se polako "istopiti".
 
Potrebni sastojci:
- 300 ml kefira (ili nemasnog jogurta)
- 2 supene kašike ovsenih pahuljica
- kafena kašika samlevenog lanenog semena
- kafena kašika kakaoa u prahu
- 5-7 mesnatih suvih šljiva

Priprema:
Doručak se priprema uveče za sutradan. Prelijte smesu sa malo kipuće vode (100 ml) i dodajte suve šljive. Poklopite i ostavite na 5-10 minuta.
Za to vreme u činiju stavite ovseni pahuljice, samleveno laneno seme i kakao. Prelijte kefirom i dobro sve izmešajte. Nabrekle šljive sitno iseckajte (možete u blenderu do stanja "pirea" ili u super secku, ili ručno) i dodajte u prethodnu smesu.
 
Dobro izmešajte i ostavite u frižideru. Ujutro izvadite iz frižidera i uživajte u svom zdravom i ukusnom doručku, a rezultati će ubrzo biti vidljivi.
 
Autor: B.B.
Izvor: lisa.rs
Foto: Ambro/FreeDigitalPhotos.net
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>