Zdravlje

Ljubav

Džesika Simpson izgubila preko 25 kg, ali i dalje nije zadovoljna?!

Pevačica Džesika Simpson zabrinula je svoje prijatelje i oni se pitaju da li je sa njom sve u redu. Od kada je prošle godine rodila sina pa do danas, Džesika je smršala čak 25 kilograma, ali joj to nije dovoljno i planira da se spusti ispod 50 kilograma.

Džesika Simpson izgubila preko 25 kg, ali i dalje nije zadovoljna?!



Ovog leta Džesika Simpson objavila je fotogafiju na Instagramu na kojoj je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu. Ova 34-godišnja pevačica zadivila je sve svojom figurom koju ima nakon dve trudnoće. 2012. godine rodila je ćerku, a krajem prošle godine dobila je i sina, ali je to nije sprečilo da ostane u top formi.

I umesto da se zadovolji time što su svi šokirani koliko dobro izgleda uprkos tome što je nedavno iznela dve trudnoće, pevačica ne odustaje od mršavljenja, i sa svojih 160 centimetara visine planira da svoju kilažu dovede ispod 50 kilograma, a njeni prijatelji zabrinuti su da će to ostaviti posledice po njen organizam koji toliko mršavljenje neće podneti.

Tokom trudnoće, Džesika je puno jela, ali se i hvalila svojom figurom, ali od kada je postala zaštitno lice kompanije za mršavljenje "Weight Watchers" koja se bavi nadzorom mršavljenja, izgubila je 25 kilograma, ali još uvek nije zadovoljna svojim izgledom.

Autor: M.P.
Foto: Instagram/jessicasimpsonstyle

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>