Region

Svet

Belgrade Beer Fest 2014: Otvaranje uz Parni valjak i Si Lo Grina (Video)

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest, od 13. do 17. avgusta na Ušću, uz Si Lo Grina otvoriće i legendarni zagrebački rok sastav Parni valjak, kojem će ovo ujedno biti prvi nastup na tradicionalnom festivalu piva.

Belgrade Beer Fest 2014: Otvaranje uz Parni valjak i Si Lo Grina (Video)


 
Belgrade Beer Fest 2014 program: Prve večeri se naplaćuje ulaz, evo šta nas očekuje
Članovi grupe Parni valjak ne kriju zadovoljstvo što im je pripala čast da uz kralja soula ponovo zapevaju za beogradsku publiku, i to za ljubitelje dobrog piva i zvuka.

"Pre svega, veseli nas taj nastup jer imamo informacije o odličnoj atmosferi i velikom broju ljudi koji svake godine pohode Beer Fest! Set listu ćemo verovatno sastaviti na licu mesta kada uživo osetimo "vibru". Ono što znam je da ćemo mi dati sve od sebe da budemo najbolji što možemo, i zbog publike i zbog nas samih", otkrio je Hus za "Kurir".

Dvanaesti po redu Belgrade Beer Fest biće održan od 13-17. avgusta već tradicionalno na Ušću, a očekuje se rekordna posećenost iz svih krajeva naše zemlje, kao i regiona. Podsećamo, prošli Beer Fest zabeležio je 700.000 posetilaca čime je festival postao originalna regionalna instituacija.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>