Region

Svet

Raskid umesto venčanja: Goca Tržan ostavila Rašu!

Goca Tržan okončala je višegodišnju vezu sa četrnaest godina mlađim bubnjarom Rašom Novakovićem zbog sve češćih svađa i nesuglasica koje su imali u poslednje vreme.

Raskid umesto venčanja: Goca Tržan ostavila Rašu!


 
Goca Tržan: Udaću se tajno, a posle ćemo Raša i ja napraviti žurku i to bez žive svirke
Zbog učestalih prepirki do kojih je u poslednje vrme dolazilo, Goca Tržan odlučila je da stavi prekine romansu, kako bi hladne glave razmislila o svemu:

"Goca i Raša ne mogu zajedno, a ni jedno bez drugoga, zato verujem da će se pomiriti kad im se ohlade glave. Mnogo se vole i poštuju, ali to nije jedini način da opstanu. Goca je rekla bubnjaru da želi da se raziđu, što ne znači da su prekinuli poslovnu saradnju. On i dalje svira u njenom bendu i oboje se ponašaju profesionalno" rekao je izvor Kurira.

Da zaista u njenom i Rašinom odnosu nije sve kao nekad govori i to što je Goca u Baru imala nastup, ali je viđena kako sama izlazi iz hotela i ulazi u besan automobil. Za volanom je sedeo zgodan momak, Crnogorac. Otišli su u restoran na večeru, gde su im se ubrzo pridružila još dva mladića. Pevačica je bila raspoložena i opuštena, a i koketirala je s momkom koji ju je dovezao u restoran. Nisu se grlili ni ljubili, ali se videlo da Tržanova uživa u njegovom društvu.

Pošto se rastala s društvom, Goca se našla s članovima svog benda. Sa njima je bio i Raša. Bili su opušteni, a Novaković, naviknut na poseban odnos s Gocom, uzeo je hranu iz njenog tanjira. Ona se nije bunila.

Na pitanje da li su ona i Raša zaista raskinuli - on je zaćutao i pognuo glavu, dok ona nije želela da detaljnije govori o njihovom odnosu.

"Ne volim da pričam o privatnom životu. Nemam komentar za takve stvari. Sami procenite. Samo ću reći da sam uživala na svom nastupu. Sve ostalo će biti okej", rekla je Goca.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Instagram/Goca Trzan

Viber

Izvor: Svet Plus


>