Region

Svet

Region

Da li je ovo novi dečko Katarine Radivojević? (Foto)

Glumica Katarina Radivojević ovog leta nije praktikovala nudizam, ali se zato trenutno brčka na Mikonosu, jednom od najlepših grčkih ostrva, gde joj društvo pravi šarmantni stariji gospodin.

Da li je ovo novi dečko Katarine Radivojević? (Foto)



Njihov prisan odnos i zajedničko uživanje na plaži uslikao je izvor koji se zatekao na istom mestu. Da slika govori više od reči, dokaz su i fotografije na kojima glumica uživa u pažnji novog prijatelja, sa kojim sve vreme ćaska uz povremene dodire.

"Katarina je na odmor došla sa dve prijateljice, ali se na plaži ne odvaja od gospodina sa kojim provodi više vremena nego sa drugaricama. Očigledno je da čini sve kako bi udovoljio popularnoj Zone, na šta ona nije ravnodušna, s obzirom na to da se kupaju zajedno, smeju se i provode u obližnjim kafićima. Poznata po tome da svoj emotivni život krije kao zmija noge, čak i od najbližih prijatelja, nije želela da oda da se među njima rodilo nešto više, ali je evidentno da uživa u njegovoj pažnji svakodnevno", kaže izvor, koji letuje na istoj plaži gde i Radivojevićeva.



Na jednoj od fotografija se jasno vidi da se pred zalazak sunca Katarina obukla kako bi otišla sa plaže, a dotični gospodin je čekao kako bi obalu napustili zajedno. Da li je u pitanju novi izabranik atraktivne glumice i ko je muškarac koji ima dobre šanse da je osvoji, nismo uspeli da saznamo. Činjenica je da se radi o vrlo moćnom pripadniku jačeg pola, koji je među viđenijim gostima Mikonosa.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>