Zdravlje

Ljubav

Ivana Banfić ponosna na svoj celulit: Žene ne smeju da se stide svog tela (Foto)

Pevačica Ivana Banfić pohvalila se svojim prijateljima putem društvene mreže Fejsbuk, kako je veoma ponosna na svoje telo koje ima celulit, jer smatra da je on prirodna stvar svake osobe i da žene nemaju razloga da se stide toga.

Ivana Banfić ponosna na svoj celulit: Žene ne smeju da se stide svog tela (Foto)


 
Ivana Banfić: Bila sam seks mašina! Ništa bez pet puta dnevno! (Video)
Ivana je poznata kao pevačica koja nema dlake na jeziku, a to je dokazala i statusom koji je postavila na svoj Fejsbuk profil. Hrvatska pevačica, napisala je kako je veoma ponosna na svoj celulit koji je prirodna stvar i naglasila da žene nemaju razloga da se stide istog.

"Upravo me je nazvala jedna novinarka i sva uplašena kako će me to pitati, ja joj velim: “Ok, pitajte me, šta je bilo?” A ona kaže: “Izašla vam je slika u srpskim medijima gje vam se vidi celilit, pa kako to, pa vi vežbate?” Kakva sramota, zamislite, ja žensko pa da imam celulit: pa kome je to važno u životu. Da, naravno da imam celulit i volim svoj celulit, prirodan je i moj je. Moj mili i dragi celulit…", napisala je pevačica i dodala:



"Ko se uopšte setio da je to nešto čega se treba sramiti, kozmetička industrija koja zarađuje na nama ženama, jer besomućno se borimo protiv nečega što nam je priroda dala. Samo zato jer je to netko tako rekao i moramo sve biti savršene i glatkih nogu. Da, ja sam savršena sa svojim celulitom i bez njega, apsolutno mi je isto imala ga ili ne imala, bila mršava ili debela, volim se takvu kakva jesam. Najvažnija stvar u životu je biti slobodan, a sloboda je prihvatiti sebe kakav jesi sa svim svojim vrlinama i manama. Živeo moj celulit", podelila je svoje mišljenje Ivana putem Fejsbuka.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Ivana Banfic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>