Svet

Region

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 polufinale: Leo Mesi i Arjen Roben jedan protiv drugoga!

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 i drugo polufinale večeras uvešće nas u veliku završnicu jubilarnog 20. Mundijala, i sve smo bliži šampionu. Ostalo je još da se vidi ko je drugi finalista u Brazilu, a ovo je situacija u kojoj će se jedan protiv drugog naći vrhunski igrači.

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 polufinale: Leo Mesi i Arjen Roben jedan protiv drugoga!


 
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 polufinale: Novi skandal na Mundijalu, reprezentativci Holandije u šoku!
I  Leo Mesi iz Argentine i Arjen Roben iz Holandije zaigraće utakmicu koju će obojica pamtiti. Zanimljivo je da i jedan i drugi nose kopačke Adidas adizero f50. Zajedno su postigli sedam golova i imaju po jednu asistenciju. Roben je u prednosti kada je u pitanju solo prodor u šesnaesterac, 17:7 u odnosu na Mesija, međutim, Mesi je asistirao više puta pri šutu na gol, 22:17 u odnosu na Mesija.



 
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 polufinale: Četiri reprezentacije u borbi za Zlatnu boginju!
Adizero f50 je kopačka izbora za neverovatnu šestoricu golgetera među 9 najbolje plasiranih. Tu se ubraja senzacija Svetskog prvenstva, trenutno vodeći  strelac i kandidat za Zlatnu kopačku, Džems Rodrigez iz Kolumbije sa 6 postignutih golova, a i Leo Mesi (sa 4 gola) i Arjen Roben (sa 3 gola) su i dalje u trci za najboljeg golgetera. U konkurenciji za najboljeg strelca Svetskog prvenstva nalaze se i Tomas Miler iz Nemačke (4) i Robin van Persi iz Holandije (3).

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>