Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi odgovorila bivšem mužu: Nisam luda, imam i dokaz za to!

Nakon što je bivši muž Ivane Stamenković Sindi, Nikola Pavlović, optužio manekenku da je odbila da se podvrgne psihijatrijskom pregledu, bivša članica grupe "Models“ dostavila je izveštaj u kojem se navodi da ne postoji nikakav nalog o psihičkom stanju pevačice.

Ivana Stamenković Sindi odgovorila bivšem mužu: Nisam luda, imam i dokaz za to!


 
Ispunila joj se želja: Ivana Stamenković Sindi proslavila rođendan sa ćerkom Petrom (Foto)
Ivana je objasnila, kako je nakon izlaska iz rijalitija “Veliki brat”, nju na mobilni telefon pozvao psihijatar, izvesni doktor Đurić, i rekao joj da dođe na razgovor. Nakon što je otišla kod njega, on je sastavio izveštaj u kojem je pisalo da su njen bivši suprug i ona zdravi, ali da je pogodnije da dete bude kod oca. Taj dokument je Nikolin advokat predao sudu.
 
Bivši muž Ivane Stamenković Sindi progovorio: Ja sam se uvek brinuo o ćerki!
"Ovo je dokument koji dokazuje ne samo da sam se podvrgla psihijatrijskom ispitivanju, već i da mi je bivši suprug smestio psihijatra po svom izboru. Sve se dešavalo u trenutku kada sam izašla iz “Velikog brata” i doktor Đurić me je pozvao telefonom da dođem ma razgovor. Niko me nije posavetovao da se to tako ne radi i da psihijatar ne može da me zove telefonom", rekla je Ivana i dodala:
 
Ivana Stamenković Sindi mesec dana sa ćerkom: Ne zanima me šta Nikola priča!
"Sve to sam saznala tek na suđenju, kada su se u bolnici "Laza Lazarević" ogradili od njegovog mišljenja i rekli da je to njegovo privatno mišljenje, a da oni kao institucija o tome ne znaju ništa, niti su ga ovlastili da daje izveštaj o našem slučaju. Tada sam shvatila da sam ispala naivna, a on je, inače, u svom izveštaju napisao da bi detetu bolje bilo s ocem" zaključila je manekenka i dodala da je psihijatar sa kojim je razgovarala bio pod suspenzijom i da je njega Nikola Pavlović na privatnoj osnovi unajmio kako bi pregledao nju i njega.

"Kasnije sam saznala da je taj doktor bio pod suspenzijom sedam meseci zbog primanja mita. U izveštaju koji je predat sudu napisano je da smo zdravi i Nikola i ja, ali da bi Petri najbolje bilo da bude kod tate", izjavila je Sindi.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Ivana Stamenkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>