Region

Svet

Region

Bora Todorović sve lošije, kolege se mole za njegov opravak

Bard našeg glumišta Bora Todorović nalazi se u kritičnom stanju u Kliničkom centru Srbije nakon teškog moždanog udara koji je doživeo, a stanje legendarnog glumca se od jutroš još više pogoršalo.

Bora Todorović sve lošije, kolege se mole za njegov opravak


 
Bora Todorović u komi, doživeo težak moždani udar
Legendarni glumac Borivoje Bora Todorović doživeo je težak moždani udar i trenutno se nalazi u veoma kritičnom stanju. Iako je nedavno otišao na rutinsku operaciju slepog creva, u procesu oporavka mu je pozlilo i trenutno se nalazi u komi, saznaje "Blic".

Kolege barda našeg glumišta, šokirane su situacijom i iskreno se nadaju da će Bora uspeti da dobije i ovu bitku: "Ova vest me je jako potresla. Mnogo mi je žao, poznajem Boru, sjajan je kolega i čovek. On je jak, nadam se da će izdržati i oporaviti se. Trudim se da razmišljam pozitivno", izjavila je za Alo, Gorica Popović.

Eva Ras je ostala u šoku kada je saznala da joj je kolega u komi:  "On je najduhovitiji čovek koga poznajem. Pozitivan, odličan glumac, dobar čovek, izdržaće on, izboriće se. Oporaviće se sigurno, to je ljudina", dodaje glumica.

"Boru poznajem dugo i još ne verujem šta se dogodilo. On je divan čovek i ja se iskreno nadam da će se što pre oporaviti. On je jedan od najboljih glumaca koje poznajem", rekao je Srđan Dragojević.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs/Alo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>