Lepota

Ljubav

Goga Sekulić pokazala svoju vitku liniju u bikiniju (Foto)

Goga Sekulić večeras će nastupiti u jednoj diskoteci u Umagu, a pre koncerta odlučila je da se opusti pored bazena u hotelu u kome je odsela, pa je svoje fanove obradovala i jednom fotografijom u bikiniju, koji  je istakao njenu vitku liniju.

Goga Sekulić pokazala svoju vitku liniju u bikiniju (Foto)


 
Gogi Sekulić svekrva zabranila da prisustvuje Igorovom pomenu
Pevačica je putem društvene mreže Fejsbuk obradovala svoje fanove fotografijom na kojoj pored jednog bazena pozira u bikiniju, ističući svoju vitku figuru koju je uz pomoć napornih vežbi i treninga uspela da dovede do željene.

"Mali odmor i uživanje u predivnom hotelu pred večerasnji nastup u diskoteci u Umagu. Ljubim vas", napisala je Goga uz postavljenu fotografiju.



Iako je poslednjih godina imala velikih problema sa kilogramima, nakon gubitka supruga Goga je odlučila da se potpuno posveti sebi i uz pomoć napornih treninga uspela je da skine višak koji joj je pravio problem, pa sada ponosno ističe svoje obline.

Goga večeras nastupa u jednoj diskoteci u Umagu u Hrvatskoj, a fotografija koju je postavila izazvala je brojne pozitivne komentare fanova koji su primetili da je pevačica znatno smršala.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Goga Sekulic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>