Lepota

Ljubav

Mina Joksimović dobila konkurenciju - ćerka Dragana Bjelogrlića zasenila sve svojom lepotom (Foto)

Mina Joksimovića svojim fotografijama izazvala pravu pometnju, ali sada je dobila veoma jaku konkurenciju, jer je ćerke našeg proslavljenog glumca Dragana Bjelogrlića, Mia, svojim slikama zasenila sve.

Mina Joksimović dobila konkurenciju - ćerka Dragana Bjelogrlića zasenila sve svojom lepotom (Foto)


 
Mina Joksimović nudi brak preko društvenih mreža (Foto)
Mia Bjelogrlić izrasla je u pravu lepoticu, a u to su se uverili i svi oni koji su aktivni na društvenim mrežama gde ćerka našeg proslavljenog glumca, često postavlja svoje slike.

Mia veoma liči na svoju majku Maju, koja je bila manekenka i koja je pre udaje radila u Parizu i krasila svetske magazine El i Mari Kler. Završila Treću beogradsku gimnaziju sa odličnim uspehom i uskoro bi trebalo da odluči šta će da studira. Glumac je protivnik ćerkine želje da se javno eksponira iako je kao devojčica imala epizodnu ulogu u seriji Pozorište u kući.

 "Mia jako voli da se slika i da fotografije objavljuje na društvenim mrežama.  Jedno vreme je intenzivno razmišljala da se bavi glumom, ali se Bjeli ta ideja nije dopala jer smatra da je to težak poziv za žene", rekla je jedna drugarica Bjeline ćerke.

Povodom pisanja o lepoti Bjelogrlićeve ćerke oglasio se njegov advokat Goran Draganić.

"Dragan Bjelogrlić kao glumac, reditelj i producent može da ima razumevanja za pojačano interesovanje medija prema njemu i njegovom javnom i kulturnom angažmanu. S druge strane, nikako ne može da ima razumevanje za objavljivanje privatnih fotografija i neistinitih senzacionalističkih napisa o njegovoj porodici, pogotovo njegovoj maloletnoj deci", navodi se u reagovanju advokatske kancelarije Draganić.

Takođe je objašnjeno da su privatne fotografije maloletne Mie preuzete sa lažnog profila, a da pisanje o tome može zaista da povredi privatnost kako maloletne osobe, tako i cele porodice.



Mina Joksimović svojim provokativnim fotografijama nedavno je dovela u neoumicu mnoge jer nimalo ne podseća na devojčicu koje se svi sećaju. Puno je komentara o tome kako je Željkovoj mezimici pošlo od ruke da preko noći izraste u rasnu lepoticu, a ona je svima poručila da je na njoj sve prirodno.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Mia Bjelogrlic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>