Region

Svet

Serija Sila večeras: Boran i Sila se suočavaju sa teškom odlukom koju što pre moraju da donesu! (Foto)

Sila otima Bedirhana iz Esminog naručja i smiruje ga. Esma je moli da joj ne uzima dete, ali se Sila okreće i odlazi ka Boranu. Dok Sila, Boran i Abaja se raduju što je Bedirhan ponovo sa njima, Esma vadi pištolj i puca u Silu.

Serija Sila večeras:  Boran i Sila se suočavaju sa teškom odlukom koju što pre moraju da donesu! (Foto)


 
Serija Sila večeras: Sila pronalazi Esmu i Bedirhana, desiće se velika tragedija (Foto)
Nakon operacije, Boran saznaje da će Sila ostati invalid, ali pored tog bolnog saznanja, doktor mu govori i da je trudna, ali da neće smeti u tom stanju da iznese trudnoću i da je najbolje da abortira.

Boran je u šoku zbog svega što se dogodilo i suočen je sa bolnom istinom. Mora da donese odluku u Silino ime i to ga veoma rastužuje. Odlazi u planine kako bi malo sredio misli, dok Sila nepomično leži u bolničkom krevetu.

Cela porodica sa nestrpljenjem iščekuje vesti o Silinom stanju. Boran ne može da donese odluku da li da silu operišu i tako izgubi dete ili da prođe bez zahvata i ostane nepokretna.



Bedar od komšinice saznaje da je Dželil partner u tekstilnoj industrijii moli je da joj pomogne da zaposli njenog brata. Bedar ostaje u šoku jer joj Dželil nije pominjao nikakvu fabriku...

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTueb

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>