Region

Svet

Pobednik Zvezde Granda 2014 Mirza Selimović - Ostvario sam svoj dečački san! (Foto)

Pobednik Zvezde Granda 2014 Mirza Selimović, nakon završenog takmičenja ne krije svoje zadovoljstvo zbog tijumfa i dodaje kako je ovim uspehom ostvario svoje dečačke snove.

Pobednik Zvezde Granda 2014 Mirza Selimović - Ostvario sam svoj dečački san! (Foto)


 
Pobednik Zvezde Granda 2014 Mirza Selimović: Zasluženo prvi! (Video)
Mirza Selimović je sinoć pobedom potvrdio svoju ulogu favorita u takmičenju Zvezde Granda, a veliki uspeh tek planira da proslavi sa svojim prijateljima i porodicom. Pobednik prestižnog tkmiačenja, kroz nevericu kaže da je ovo izuzetno veliki uspeh za njega i da je trijumf u ovako velikom takmičenju, ostvarenje njegovih dečačkih snova.


 
Zvezde Granda: Pobednik je Mirza Selimović! (Video)
"Milion nekih osećaja pomešanih. Ne znam šta bih vam reko. Ja sam presrećan. Ma i više od toga. Ovo je bilo ostvarenje mog dečačkog sna. I da je Miloš Vujanović pobedio, isto bih bio srećan. Ja bih tada autom došao po njega i otišli bi smo na neki splav. Tako smo se dogovorili. Ko osvoji automobil ide po ovog drugog. Sada će on morati da dođe po mene", rekao je presrećni Mirza i dodaje kako nije očekivao pobedu u takmičenju:



"Nisam se nadao pobedi. Kada sam se prijavio, prijavio sam se da bi video koliko mogu i da pokušam da doguram što dalje, da se predstavim u što boljem svetlu. Divan je osećaj kada znate da imate veliku podršku ljudi odavde, ali i iz Bosne i Hercegovine, iz dijaspore", rekao je pobednik osme sezone Zvezde Granda.



23-godišnji mladić iz Srebrenika kaže, da je pesme birao po svom senzibilitetu i da je verovatno publika umela to da prepozna: "Birao sam pesme po svom senzibilitetu i vokalnom aparatu. Nema smisla birati pesme koje ti ne leže. Mnogi su se zeznuli izborom pesama. Ja sam imao sreću da uvek odaberem ono što mi najbolje leži", zaključio je Mirza.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Mirza Selimovic Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>