Region

Svet

Pobednik Zvezde Granda 2014 Mirza Selimović: Zasluženo prvi! (Video)

Pobednik osme sezone Zvezde Granda Mirza Selimović iz Srebrenika, ubedljivim je glasovima publike u sinoćnjem superfinalu postao nova Grandova zvezda.

Pobednik Zvezde Granda 2014 Mirza Selimović: Zasluženo prvi! (Video)


 
Zvezde Granda: Pobednik je Mirza Selimović! (Video)
23-godišnji Mirza se već od samog početka završnice ovogodišnjeg serijala Zvezda Granda izdvojio od ostalih kandidata koji su stigli do superfinala, pa je publika i sinoć, čini se, bila naklonjena ovom talentovanom mladiću.      
 
Zvezde Granda: Zorica Brunclik se rasplakala na sceni!
Kada se na samom kraju večeri, u poslednjem krugu, našao u duelu sa 21-godišnjim Milošem Vujanovićem iz Gornjeg Milanovca, koji je u jednom trenutku od uzbuđenja i zaboravio tekst pesme, Mirza je izvođenjem numera Kemala Montena i Dženana Lončarevića pokazao izuzetnu vokalnu sposobnost, čime je uostalom kupio i publiku. Budući da su se glasovi sinoć sabirali od početka finalne emisije, Mirza je odneo ubedljivu pobedu i zasluženo postao vlasnik stana u Beogradu.
 
Zvezde Granda: Pobednik je Mirza Selimović ili Miloš Vujanović?!
Ključevi su mu uručeni jos sinoć u prisustvu direktora Grand produkcije Saše Popovića, a čeka ga i izdavanje svog prvog CD-a. Takođe, miljenik publike u osmoj sezoni, mladi Miloš Vujanović, nije otišao kući praznih ruku, već mu je kao drugoplasiranom pripao automobil marke Škoda. Nadamo se da i ovogodišnjeg pobednika Zvezda Granda Mirzu Selimovicća, čeka uspešna karijera koju će ostvariti u Grandu, a nove zvezde biraju se od jeseni 2015. na TV Prva.

Još jednom pogledajte, kako je izgledo nastup pobednika osme sezone Zvezde Granda:



Autor: B.B.
Foto:Facebook/Mirza Selimovic Fanteam

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>