Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Ko je pobedio u osmoj sezoni?

Ko je pobedio u Zvezdama Granda saznaćemo vrlo brzo, a među preostalih osam finalista, koliko ih je stiglo do samog kraja, sigurno već imate svog favorita kojeg ćete bodriti u subotu u finalnoj emisiji ovogodišnjeg, osmog serijala popularnog talent šou programa.

Zvezde Granda 2014: Ko je pobedio u osmoj sezoni?


 
Zvezde Granda 2014: Top finalisti koji se bore za pobedu ovako zvuče! (Video)
Top finalisti boriće se 28. juna od 21h uživo na televiziji Pink, a samo od vaših glasova zavisiće ko je pobednik ovogodišnje sezone Zvezde Granda. Sada ste se već sigurno opredelili za svog favorita, za koga ćete u subotu navijati i bodriti ga putem malih ekrana.

 
Zvezde Granda 2014: Finale 28. juna uz gošću iznenađenja!
Predrag Bošnjak, Marko Gačić, Ljubomir Perućica, Ajša Kapetanović, Mirza Selimović, Bakir Turković, Miloš Vujanović, Mustafa Omerika i Mirza Selimović izabrani su u top osam finalista, a samo jedan od njih poneće titulu pobednika i osvojiti vrednu nagradu, to je stan u Beogradu.

Ko je pobedio u osmoj sezoni takmičenja Zvezde Granda saznaćemo u subotu, a vi budite uz naš portal i među prvima saznajte da li je vaš favorit osovjio najveći broj glasova i poneo titulu najboljeg.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Zvezde Granda

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>