Region

Svet

Ceca Ražnatović: Potreban mi je neko ko će da me voli!

Ceca Ražnatović, nedavno je u emisiji kod Ognjena Amidžića iznenadila javnost kako bi volela da se ponovo uda, a sada otkriva da je usamljena kao i većina žena koje pored sebe nemaju partnera da ih prati i dodaje da priželjkuje pravu ljubav.

Ceca Ražnatović: Potreban mi je neko ko će da me voli!


 
Ceca i Anastasija Ražnatović pevaju istu pesmu - koja vam se više dopada? (Video)
"Nisam ja, samo zato što mi je posao javan, drugačija od drugih žena i meni treba neko da me voli. Sebe ne doživljavam kao nedostižnu ženu. I ja sam kao i ostale žene - nežna, osetljiva i gladna ljubavi. Kao sve one, lepša sam kada sam emotivno ispunjena", otkrila je Ceca i dodaje kroz šalu da voli jake i sposobne muškarce i čeka da oni preuzmu kontrolu.

"Nisam neko ko se femka i kada mi se neko dopadne, jasno mu to stavim do znanje. Volela bih da mi se desi ljubav, ali više od mene to želi moja porodica, koja priželjkuje nekoga ko će me usrećiti i pružiti mi ljubav", istakla je pevačica i ne krije da ima udvarača, ali ne krije da još niko od njih nije osvojio njeno srce.

"Udvarala mi ne manjka, ali još nema onog pravog. S obzirom na to da ne volim da izlazim i da većinu vremena provodim u kući, prijatelji se šale sa mnom kako će taj pravi morati da mi najavi kućnu posetu. Moja deviza je da će pravi doći kada se najmanje budem nadala i da mu neće biti problem da me nađe gde god da sam", kroz smeh je ispričala Ceca.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot YouTube

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>