Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila je van sebe, strahuje da će Esma nauditi Bedirhanu! (Foto)

Svi su van sebe jer od Bedirhana nema ni traga ni glasa. Esma planira da ga odvede negde daleko od svih, kako bi mogla da ga odgaja, kao svog sina koga je izgubila sa Džihanom.

Serija Sila večeras: Sila je van sebe, strahuje da će Esma nauditi Bedirhanu! (Foto)


 
Serija Sila večeras: Sila pada u depresiju nakon saznanja da je Bedirhan otet! Dilaver se u bolnici bori za život! (Foto)
Ceo Mardin je na nogama i pokušava da pomogne Boranu i Sili da pronađu sina. Abaju i Ajše krive sebe, zato što nisu uspeli da održe obećanje koje su im dali i sačuvaju njihovog sina. Sila je van sebe, u teškoj depresiji ulazi u kola i kreće u potragu za detetom.

Boran saznaje da mu je žena nestala i kreće da je traži. Pronalazi je na putu u veoma teškom stanju. Želi što pre da vidi svog sina, jer je u strahu da će mu Esma nauditi. Moli Borana da ga pronađe i govori mu, da ako se nešto desi Bedirhanu, neće preživeti.




Esma se sakrila u planine i povukla, kako bi smislila plan, da od Berzana ponovo vrati dete. Pobegla je nekoliko trenutaka, pre nego što se Boran pojavio. Smestila se kod jedne porodice u Midjatu, ali je već prvo veče slagala domaćine, kada im je rekla, da je u u Bijarbarkiru čeka njena porodica.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>