Svet

Region

Drama u porodici Mihaela Šumahera, ukraden zdravstveni karton legendarnog vozača Formule 1!

Zdravstveni karton Mihaela Šumahera ukraden je iz bolnice, a lopovi već nekoliko dana pokušavaju da ga prodaju medijimau u Nemačkoj. Još uvek nije poznato, da li su lična dokumenta svetskog šampiona u Formuli 1, nestala iz bolnice u Grenoblu ili Lozani.

Drama u porodici Mihaela Šumahera, ukraden zdravstveni karton legendarnog vozača Formule 1!


 
Loše prognoze nakon buđenja iz kome: Mihael Šumaher će ostati doživotni invalid
Pisanje nemačkih medija potvrdila je menadžerka sedmostrukog šampiona sveta u Formuli 1, Sabina Kem, koja kaže da podaci iz kartona Mihaela Šumahera, nikako ne smeju da dođu u javnost, jer su lični i poverljivi.

"Ukradene dokumente i podatke iz njih već nekoliko dana neko pokušava da proda. On tvrdi da je reč o zdravstvenom kartonu Mihaela Šumahera. Ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da su ti dokumenti autentični, ali je očigledno da su ukradeni. Krađa je prijavljena policiji i vlasti su o svemu obaveštene", rekla je menadžerka Mihaela Šumahera i dodala da će porodica svetskog šampiona tužiti svakog, ko objavi sadržaj dokumenata.

"Sadržaj bilo čije medicinske dokumentacije je u potpunosti privatan i poverljiv i ne sme da bude dat na uvid javnosti. Zbog toga ćemo u svakom pojedinačnom slučaju da pokrenemo krivičnu prijavu i tužbu za naknadu štete protiv svih koji objave sadržaj ili samo pomenu zdravstveni karton", navela je Sabine Kem.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Michael Schumacher



 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>