Lepota

Ljubav

Adrijana Lima otkrila tajnu svoje lepote (Foto)

Brazil je poslednjih dana jedna od glavnih tema muškaraca koji konstantno prate Svetsko prvenstvo, ali isto tako i uzdišu za prelepim ženama iz Brazila, a jedna od njih je i Adrijana Lima koja otkriva tajnu njihove lepote.

Adrijana Lima otkrila tajnu svoje lepote (Foto)


 
Adrijana Lima će ovo sledeći put izvesti u štiklama? (Video)
Adrijana Lima otkrila je i u čemu je tajna lepotica iz Brazila, koje važe za jedne od najlepših žena na svetu. Lepe Brazilke uspevaju da drže korak sa sjajnim fudbalerima. Jedna od najlepših među njima, Adrijana Lima:

"U Brazilu ne postoji samo jedan ideal lepote, dosta se ceni prirodna lepota, ali i veliki broj Brazilki svoju lepotu ističe šminkom", izjavila je Lima i  dodala: "Žene u Brazilu su naučene da brinu o sebi. One svoju negu počinju jako rano i to je razlog zbog čega graciozno stare".



Jedan preparat je posebno omiljen među zanosnim Brazilkama, maska od avokada koju one nanose na kosu i koja je, prema Limin rečima, magično sredstvo jer kosi daje neverovatan sjaj. Kada dođe vreme za šminkanje Brazilke najviše vole svetlo narandžaste, pink i crvene.

A koja je posebna tajna Adrijane Lime?

"Pijem dosta kokosove vode, to moju kožu čini zdravom i blistavom. Prirodni voćni sokovi, sa acai bobicama i acerolom su takođe neverovatni" otkrila je Lima i dodala za kraj: Ako se osećaš dobro u svojoj koži, izgledaćeš lepo, sebi i drugima".

Autor: J.B.
Izvor: Zenablic.rs
Foto: Instagram/Adriana Lima

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>