Region

Svet

Novak Đoković dan posle venčanja putuje u Brazil kako bi gledao finale Svetskog prvenstva?!

Novak Đoković narednih nedelja biće posvećen grend slem turniru u Vimbldonu, svadbi sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić, ali kao i većina njegovih vršnjaka, u slobodno vreme gledaće fudbal i utakmice Svetskog prvenstva u Brazilu.

Novak Đoković dan posle venčanja putuje u Brazil kako bi gledao finale Svetskog prvenstva?!



Dan nakon venčanja sa Jelenom, Novak otputovaće sa prijateljima i Rio de Žaneiro kako bi na “Marakani” 13. jula gledao veliko finale. Drugi teniser sveta i njegova verenica jedno drugom će reći “da” 9. jula, u sredu, na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a onda će mladoženja u četvrtak ujutro krenuti na fudbalsku avanturu kako bi prisustvovao proglašenju novog šampiona sveta.

On je nedavno u Parizu otkrio da će navijati za selekcije iz regiona, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu:  "Teško je odlučiti se za jednu ekipu, ima toliko dobrih timova. Nažalost, Srbija ne učestvuje, pa ću navijati za susedne zemlje, BiH i Hrvatsku. Tu su i neke druge ekipe. Volim fudbal. Ne mogu da izaberem favorite, možda Španija, Brazil kao domaćin... Nemačka je uvek jaka. Teško je reći, a ja nisam stručnjak za fudbal, tako da je bolje da se zadržim na tenisu", rekao je Đoković.
 
Njemu to neće biti prvi odlazak u ovaj deo Južne Amerike. Proveo je vikend u zemlji kafe i fudbala u novembru 2012. godine, kada je u Riju igrao egzibicione humanitarne mečeve, u tenisu i fudbalu. Sjajno se snašao u kopačkama pored zvezda kao što su Ziko, Bebeto, Romario i naš Dejan - Rambo Petković, koji je i organizovao meč na stadionu Fluminenzea.
 
Nole je tada ukrstio rekete sa Gustavom Kuertenom, trostrukim šampionom Rolan Garosa, malo je imitirao i ostale kolege tenisere, družio se sa decom iz favela, a na kraju je plesao sambu sa zgodnim Brazilkama.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Novak Djokovic
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>