Region

Svet

Mina Milenković oprostila prevaru Loli Smiljaniću!

Mina Milenković odlučila je da oprosti prevaru svom dečku Loli Smiljaniću, a zaljubljeni par je pre šest dana otputovao na Majorku. Poznati fudbaler iznenadio je svoju devojku luksuznim putovanjem kako bi se iskupio za prevaru.

Mina Milenković oprostila prevaru Loli Smiljaniću!



Lola Smiljanić ostavio Minu Milenković zbog ugradnje silikona?!
"Milan je pre dve nedelje prevario Minu, i to je bio razlog njihovog raskida. Ona najpre nije verovala u priče koje su dolazile do nje da je Lola vara, ali kad se uverila u to, ostavila ga je. Ipak, njihov raskid nije dugo trajao. Smiljanić je takođe bio ljut na nju zbog priča koje je ona navodno plasirala u medije da joj je on platio ugradnju silikona u grudi", rekao je izvor za Kurir-info.rs i dodao:

"Pre petnaestak dana fudbaler se zapio s društvom u svom kafiću, pa su u jutarnjim satima svi otišli u njegov stan. Tamo su nastavili da piju alkohol, a u društvu je bila i jedna mlada devojka koja je godinama slaba na Lolu. On nije mogao da joj odoli, pa su sami otišli u drugu prostoriju. Zadržali su se oko sat vremena, a potom su se pridružili ostalima. Njih dvoje se posle toga nisu čuli jer joj je Lola stavio do znanja da s njom ne želi ništa ozbiljno i da je zaljubljen u Minu", zaključio je izvor Kurira.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Lola Smiljanic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>